dimarts, 30 de novembre del 2010

LES COLÒNIES A DEBAT.

El portal informatiu de tv3, el 3cat24.cat, fa uns dies es va orbir un debat, per tal de parlar del tema de les colònies a les escoles.

Moltes escoles van decidir anular les colònies durant aquest curs escolar com a mesura de protesta per l'eliminació de la jornada intensiva del mes de juny.

Llavors la Senyora Cristina Gutiérrez,explica un mica les causes per les quals molts mestres s'han posicionat d'aquesta manera, i cal dir que la raó més important és la retallada de sou del 5%.

A partir d'aquí la Cristina planteja dues qüestions per debatre-les a la xarxa que són les següents:
  1. Creus que els mestres només han mirat els seus interesos?
  2. Ho ha estat una bona solució perquè el Departament d'Ensenyament dialogui amb totes les parts implicades i s'arribi a un consens?
Aquí us penju la noticia juntament amb diferents comentaris de mestres( estan a favor) i d'altres  persones que no queda especificat el seu lloc laboral.

NOTICIA

 



















   




















Per tant, com podem veure, hi han diverses opinions, però totes es repecten entre elles. Aquest factor és important, ja que en tots els debats que hi hagin a la xarxa, van regits per unes normes que són vitals pel seu funcionament, que són: debatre l'opinió de l'altre mitjançant insults o faltant el respecte.




Aquesta notícia la podeu trobar:  http://www.3cat24.cat/noticia/933146








2 comentaris: