dijous, 9 de desembre del 2010

Les PDI com a tema de debat

Les PDI són una eina molt coneguda en els últims temps. Per a saber què són, res millor que la definició que ha fet servir el grup encarregat de tractar aquest tema. En aquest blog, a més, s'ha publicat un llistat de diferències entre avantatges i inconvenients de les PDI. Podem trobar el llistat aquí.
Una entrada d'aquest tipus ens fa veure que les PDI són un tema obvi de debat, ja que hi haurà discussions sobre si integrar-les a les aules o no. I no només això, també es poden crear debats a la xarxa sobre quines són les millors maneres de fer-la servir. Per tant, hi ha una gran varietat de possibilitats. En trobem un exemple a la pàgina SMART Exchange, tot i que en aquest cas no hi podrem accedir ja que cal estar registrat a la pàgina per poder veure aquest fòrum.
Un altre tipus de fòrum que s'obre sobre les PDI, és aquell en que diferents mestres s'aconsellen sobre quines pissarres són millors o quines són les seves millors utilitats. Tenim un exemple com aquest. Aquí trobem diversos fòrums on mestres discuteixen sobre les PDI, els tipus i les seves utilitats, com aquest.

Per tant queda clar que els debats són una qüestió molt oberta, que inclou qualsevol tema, com en aquest cas les PDI. Són un tema sobre el que hi ha molt a dir, amb els seus punts bons i els seus punts dolents.

1 comentari:

  1. És molt interessant el vostre bloc! Realment, si ens hi posem, podríem debatre-ho tot...
    Us convidem a visitar el nostre bloc 9.A.XTEC. A la XTEC no es fan debats però si que hi ha molta informació que ens pot ajudar a fomentar els nostres arguments a l'hora de participar en un debat!

    ResponElimina